Delavnica fotografiranja za začetnike

Odkrivanje sveta fotografije s produkcijo PhotoArt.Si

26. november – 27. november 2016

Delavnica je namenjena vsem, ki želite vstopiti v svet kreativnega fotografiranja. V osmih urah bomo dodobra spoznali funkcije vašega fotoaparata, ter osnovne in napredne tehnike fotografiranja. Z usvojenim znanjem bodo vaše fotografije dobile novo dimenzijo.


Program:

Delavnica je razdeljena na dva dni. Predavanje bo zelo obširno in podrobneje bomo spoznali fotografske tehnike in funkcije našega fotoaparata.


Prvi dan bo 26. novembra 2016. 

Spoznali bomo osnovni meni in nastavitve, predstavili vam bomo osnove fotografiranja, kompozicije fotografije, uporaba časa in zaslonke, občutljivost ISO, uravnoteženje bele barve …


Drugi dan bo 27. novembra 2016.

Novo teoretično znanje bomo uporabili v praksi z dvajsetimi različnimi fotografskimi tehnikami in se bomo naučili, kako fotografirati pod različnimi svetlobnimi pogoji. Pri tem bomo uporabljali bliskavico, odbojnik, svetlomer in druge fotografske pripomočke, za katere bo poskrbljeno.

 

Za delavnico potrebujete fotoaparat in navodila za uporabo. Veseli bomo tudi vaših vprašanj, na katera bo predavatelj rade volje odgovoril.

 

Delavnice bodo potekale 26. in 27. novembera 2016, med 10:00 in 14:00 uro, v prostorih PhotoArt.Si v Ljubljanskem univerzitetnem inkubatorju na Vojkovi 63 v Ljubljani.


Delavnica znaša 95,00 €.


Info:

Na delavnico se lahko prijavite preko mejla [email protected], za več informacij pa lahko pokličete na telefonsko številko: 031/416-799.