Dvodnevna delavnica fotografiranja za začetnike

Odkrivanje sveta fotografije s produkcijo PhotoArt.Si

26. november – 27. november 2016

Ste se že znašli pred čudovitim slapom na drugem koncu sveta, vendar vaša fotografija ne zajame resnične slike? Želite ujeti izraz presenečenja na obrazu vašega ljubljenega ali ljubljene, ko odpira darilo na rojstnodnevni zabavi? Vedno zamudite trenutek prisrčnega otroškega smeha, ki bi bil naravnost popoln za v okvir?

Potem vam je delavnica fotografiranja za začetnike pisana na kožo. S pomočjo strokovnjaka, ki vam bo približal svet fotografije od splošnega k popolnoma tehničnemu, boste spodbudili domišljijo in fotografija bo spregovorila zgodbo danega trenutka. Na delavnici boste spoznali osnove fotografiranja, različne tehnike, pravilno kompozicijo in pridobili občutek, kako ujeti nepozabne trenutke v vašem življenju. Vse kar potrebujete je dvodnevni oddih namenjen novemu učenju in obuditvi vaše ustvarjalnosti ter fotografski aparat.

Z usvojenim znanjem boste lahko odkrivali nove meje vaše kreativnosti in naredili vrhunske fotografije, ki jih boste s ponosom obesili na steno in delili z vašimi prijatelji in svojci.

Podrobnejši opis.